Subdates

Gepost op 13 maart 2015 In de categorie: Aankondigingen

Gehoorbeschermers GF15

Zorgeloos een concert meepikken met de kinderen op de Gentse Feesten? Het kan veilig met gehoorbeschermers! 

Wist u dat het gehoor van kinderen een pak gevoeliger is dan dat van  volwassenen? Meteen het sein voor een samenwerking tussen Suburban textieldruk en Stad Gent. Samen voorzien ze gehoorbeschermers voor de kleintjes tijdens de Gentse Feesten 2015. De degelijke en trendy gehoorbeschermers zijn verkrijgbaar vanaf 14 maart!

Deze zomer barsten de Gentse Feesten opnieuw los. En dat betekent tien volle dagen feest en... luide muziek! Helaas zijn kinderoortjes heel kwetsbaar voor extreme geluiden. In sommige gevallen ontstaat zelfs hyperacusis: hooggevoeligheid voor geluid.

Oordopjes dan maar?

Geen goed plan, want kinderoren zijn niet echt geschikt voor oordoppen. Vandaar het idee van Suburban textieldruk en het Gentse stadsbestuur om tijdens de komende Gentse Feesten duurzame, en tegelijk hippe, gehoorbeschermers aan te bieden.

Streetartist Bue!

Voor het ontwerp van de verpakking klopte  Suburban aan bij de Gentse streetartist Bue. Deze kunstenaar staat vooral bekend om zijn kleurrijke creaties op talloze Gentse gevels en poorten. Alpine, grootste fabrikant van universele gehoorbescherming, nam de productie voor zijn rekening en kwam met uiterst kwalitatieve gehoorbeschermers voor de dag. 
De gehoorbeschermers passen alvast binnen de nieuwe merchandising voor de Gentse Feesten. Een licentie die Suburban vorig jaar in de wacht sleepte en nog voor 2 jaar in handen heeft.

Vanaf 14 maart 2015 te koop via de online webshop www.gentsefeestenshop.be, in de Stadswinkel (Botermarkt 17A, 9000 Gent) en bij Suburban textieldruk (Sint-Salvatorstraat 18 /001, 9000 Gent)., en dit voor de prijs van 19,95€

Offerte aanvragen